Hidrocolonoterapia


Hidrocolonoterapia

Hidrocolonoterapia este o metoda inovatoare de curatare a colonului depuse in interiorul lui in urma procesarii alimentelor. Aceste reziduuri deregleaza functiile normale ale organismului prin toxinele care otravesc pur si simplul intreg organismul. Numeroase boli sunt datorate de acumularea de reziduri toxice in organism.

Printre cele mai frecvente semne care ne arata o suferinta a colonului fac parte: constipatia,balonarea, durerile si discomfortul abdominal,dureri de cap, scaderea capacitatii de concentrare, oboseala cronica,iritatii ale pielii,urticarii, alergii etc.

Cu ajutorul hidrocolonoterapiei se realizeaza curatarea intr-o maniera blanda a colonului de reziduri, paraziti,toxine, gaze, in acest mod realizandu-se o detoxifiere a intregului organism, ameliorandu-se excelent starea generala a pacientului.

Cu ajutorul hidrocolonoterapiei  se tin sub control numeroase boli precum cele digestive dar si dermatologice precum: urticarii, alergii, iritatii cutanate, acnee,psoriazis, celulita

De asemenea curatarea colonului prin hidrocolonoterapie ajuta pacientul inca dupa prima sedinta sa scada in greutate cateva kilograme in plus.

Hidrocolonoterapia se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat extrem de sigur si procedura devenind foarte usor de suportat pentru pacient.

Cu ajutorul hidrocolonoterapiei de trateaza si se previne cancerul de colon, sindromul colonului iritabil,disfunctii hepato-biliare,terapia bolii varicoase,cefalee, dureri menstruale,stari de depresie, iritabilitate,greata, disfunctii ale prostatei, cistite,anexite, imbunatatirea circulatiei sangvine.